Aladdin Barnefilmklubb

I Aladdin Barnefilmklubb viser vi film cirka annenhver lørdag kl 13 frem til 14. desember 2013. Her får du god film for bare 25 kroner og medlemskap til en 50-lapp. Juhu! Se mer info nederst på siden.

PROGRAM FOR HØSTEN 2013

Lørdag 26. oktober kl 13
OPPDRAG NEMO
– En liten, kidnappet fisk må reddes!

Klovnefisken Marlin og hans rare venn Dory leter etter Marlins kidnappede sønn Nemo. En reise som byr på mange prøvelser, i møte med både sjøfugl, kloakkanlegg og mennesker. Filminfo / filmklipp (Passer fra 7 år. Norsk tale. Lengde: 108 min. DVD, ikke 3D)

Lørdag 9. november kl. 13
NYE STREKER MED EMIL I LØNNEBERGET
– Så bærer det til snekkebua igjen…
EEEMIIIL! brøler pappa Anton. Da vet hele Lønneberget hvem som har gjort ugagn og må en tur i snekkebua. Alle i Lønneberget undrer seg over hva det skal bli av den elendige ungen. Filminfo (Tillatt for alle. Norsk tekst. Lengde: 89 min)

Lørdag 23. november kl. 13
ALICE I EVENTYRLAND
– Fantasifull historie med de utroligste påfunn

Alice kryper ned i et hull i bakken og havner i Eventyrland. Her møter hun masse underlige figurer, som Trillebim, Trillebam, filurkatten, hvalrossen, Hattemakeren og Påskeharen. Gøy! Filminfo / Trailer (Passer fra 5 år. Norsk tale. Lengde: 72 min)

Lørdag 7. desember kl. 13
MAUR I ROMPA
Hopp og sprett og tusen lopper i blodet
Bram er 5 år gammel og gleder seg veldig til å begynne i 1. klasse. Men han får seg en overraskelse da læreren ber ham om å sitte stille. Det synes Bram er nesten umulig. Filminfo + trailer (Passer for alle. Norsk tale. Lengde: 83 min)

Lørdag 14. desember kl. 13
BAMBI
– Disney klassiker med verdens søteste dådyr

Bambi er et bittelite dådyr som vokser opp i skogen sammen med gøyale dyrevenner. Han må lære seg å gå på tynne ben, skli på isen uten å ramle og passe seg for farer som lurer i skogen. Filminfo / filmklipp (Passer for alle. Norsk tale. Lengde: 69 min)

PRAKTISK I NFO:

Facebook
Bli med i Aladdin Barnefilmklubb på Facebook – enten som forelder eller barn. Da får du nyheter om hva som skjer!

Snille priser
Barn: Første visning 75,- (medlemskort + billett). Deretter kr 25,- pr. film
Voksne: Billett pr. film kr 25,- i følge med barn (Andre voksne 50,-)
Kun kontanter.

Vil du bidra på filmvisning eller ønske deg film?
Barnefilmklubben blir drevet av frivillige. Har du lyst til å hjelpe oss eller har forslag til filmer vi kan vise, send en mail til aladdinbarn@gmail.com