# ARTOFFLINE – NY FILM – [KUNST/FILM]

Helt ny dokumentar om kunstens plass i vårt digitale samfunn. Visning i samarbeid med Kristiansand Kunsthall, Agder Kunstsenter og NBK Agder. Enkel bar og servering.

I vår tid handler det ofte mer om å ta en selfie foran Mona Lisa enn om opplevelsen av det originale kunstverket, når man besøker museet i Louvre. Digital teknologi har transformert opplevelsen av kunst for alltid. Noen foretrekker å se kunsthistoriens viktige malerier i bøker heller enn gallerier,  andre foretrekker den fysiske nærheten til et verk, mens mange opplever mye kunst gjennom nettet og går sjelden på utstillinger.

I #ARTOFFLINE gjør ledende kunstnere, kuratorer, filosofer og kritikere opp status for kunstverdenen og dens forhold til den teknologiske utviklingen. Er kunst best offline eller online? Hva mister vi med den nye teknologien, og hva får vi? Dokumentaren tar oss med bak kulissene i kunstverdenen, og presenterer ulike ideer om kunstens framtid. Regissør Correa illustrerer hvordan teknologien trekker kunsten ut av institusjonene, og hvordan delekulturen skaper et nytt publikum for det som tradisjonelt har vært ansett som en elitekultur.

KUNST/FILM
Visningen er et samarbeid mellom Kristiansand Kunsthall, Agder Kunstsenter, NBK Agder og Cinemateket, og hører til under konseptet KUNST/FILM. Med jevne mellomrom blir det vist kunstrelaterte filmer med en liten sosial happening etterpå.

På denne visningen har vi ENKEL BAR fra kl 17.30 (før og etter film). Det går fint å ta med seg drikke inn på film.

Inngang: 60,-
Åpent fra kl 17.30. Gratis kaffe og te.

FILMFAKTA
Regi: Manuel Correa, Norge 2015
Produsent: Emil Nygård Olsen, Atelier Bolombolo
Med: Mohammad Salemy, Clint Burnham, Benjamin Woodard
Dokumentar. 1t 5 min. Engelsk språk, engelsk tekst. Digital visning.