Avlyst! EN NATT I BERLIN

BILLETTER | Åpent 17.30 | Film 18.00 | Kr. 70,-

OBS: På grunn av smittevern er det begrenset plass i salen og kasse uten kontanter (kun kortterminal). Vi oppfordrer til billettkjøp på nett, for de som kan det

Victoria er en ung, spansk jente som søker etter spenning og moro i Berlin. Etter en natt ute på en av byens nattklubber møter hun Sonne og hans gjeng med ekte Berlinere. Victoria og Sonne finner umiddelbart tonen, og klarer nesten ikke slippe hverandre av syne. Sonne og gjengen hans lokker henne videre ut i Berlin-natten, men den morsomme kvelden glir brått over fra himmel til helvete når en av gutta i gjengen skylder noen en farlig tjeneste.

En Natt i Berlin er en intens spenningsfilm, som er fotografert i én eneste lang tagning. Og denne spesielle kamerabragden er det norske Sturla Brandth Grøvlen som har stått for. Filmen drar deg inn i handlingen og går fra elegant bevegende til nærmestsuggererende. Fotograf Brandth mottok en Sølvbjørn ved festivalen i Berlin for innsatsen. Dette er også regissør Sebastian Schippers imponerende debutfilm, som ble en stor snakkis under Berlinalen i 2015.

FILMFAKTA
Regi: Sebastian Schipper, Tyskland 2015
Med: Laia Costa, Frederick Lau, Franz Rogowski, Burak Yigit.
138 min. Tysk/diverse språk, norsk tekst. Format: Digital film

IMDb: EN NATT I BERLIN