FILM I SØR – kortfilmkonkurranse

FILM I SØR er en årlig begivenhet for filmskapere og filminteresserte på Sørlandet. Det er en uhøytidelig kortfilmkonkurranse med to prisutdelinger, og FILM I SØR 2012 arrangeres på Aladdin fredag 18. mai.

Under FILM I SØR får lokale filmskapere muligheten til å vise filmene sine på det store lerretet i en kinosal. En jury kårer vinneren av FILM I SØR som stikker av med prisen på 5000 kroner. I tillegg kan publikum stemme frem sin favoritt, og en av filmene vil bli hedret med publikumsprisen.

Fristen for å melde seg på er 4. mai 2012 kl 16. Filmen sendes inn både som dvd OG datafil (avi/mov) sammen med påmeldingsskjema til Cinemateket, postboks 646, 4666 Kristiansand, eller leveres direkte til Irene på Cinemateket (ring 41657957 for avtale).

For alle publikummere der ute – dette er en ypperlig anledning til å ta pulsen på sørlandets filmmiljø! FILM I SØR arrangeres i mai hvert år, tidligere i regi av Kristiansand Filmklubb, nå som et samarbeid mellom Samsen, Kristiansand kino og Cinemateket i Kristiansand.