Avlyst! GUNDA

Denne visningen var et samarbeid med Miljøuka/Bærekraftsenteret, og de har nå avlyst hele uka på grunn av smittesituasjonen i Kristiansand. Vi håper å kunne ta opp igjen tråden til høsten! Grisen GUNDA vender tilbake 🙂

***

OBS: På grunn av smittevern er det svært god avstand i salen og kasse uten kontanter (kun kortterminal). Vi oppfordrer til billettkjøp på nett for de som kan det.

I samarbeid med Bølgen Bærekraftsenter inviterer vi til visning av dokumentarfilmen Gunda. Visningen er en del av Miljøuka Kristiansand (31. mai – 6. juni.)

På en idyllisk gård i Vestfold følger vi grisen Gunda og hennes nyfødte grisunger. Vi blir også kjent med noen kyr og en kylling med ett bein som prøver å fly. Gunda er en original og rørende dokumentar om dyras hverdagsliv, produsert av blant annet skuespiller Joaquin Phoenix. Han utalte at filmen er «fundamentalt viktig og et fabelaktig kunstverk.» Filmen er regissert av den prisbelønte filmskaperen Victor Kossakovsky, med foto av TIFF-kjenningen Egil Håskjold Larsen. Den gir en usedvanlig vakker og betimelig påminnelse om hvor verdifullt livet er for alle levende vesener.

Briljant dokumentar med poetiske kvaliteter. – NRK Filmpolitiet

Sublimely beautiful and profoundly moving, it offers you the opportunity to look — at animals, yes, but also at qualities that are often subordinated in narratively driven movies, at textures, shapes and light.
– The New York Times

FILMFAKTA
Regi: Viktor Kosakovskiy, Norge/USA 2020
Med: Gunda og andre gårdsdyr.
93 min. Format: Digital film.

IMDb: GUNDA