HAVE YOU GOT IT YET? THE STORY OF SYD BARRETT AND PINK FLOYD

Sammen med UiA inviterer vi til høstens store musikkevent på kino! Vi får Syd Barret (Pink Floyd) på stort lerret og gjester etter visning. Vi lover rocka stemning i salen og i baren frem til midnatt.

OBS: Det er utsolgt på TIKKIO nå, men bare å komme i døra! Ikke sikkert det blir plass til alle i storsalen (men vi håper det) – i så fall blir det en parallell visning i Sal Rød (som har 82 seter) 🙂 Dørene åpner kl. 18.00, filmen starter kl. 19.00.

NY FILM: Syd Barrett (1946-2006) var et musikalsk geni og kultikon. Han var med å starte opp den første utgaven av Pink Floyd, fra 1965 til 1968. Livet hans var innhyllet i myter, historier og rykter, og han hadde et stort forbruk av LSD, som bokstavelig talt førte ham til en annen verden. Hva gjorde han, og hva lagde han i årene etter bruddet med Pink Floyd? I denne dokumentaren får vi svar på mange av de ubesvarte spørsmålene.

The story is familiar, but it’s never been told in such detail. – Variety

GJESTER & SAMTALE ETTER FILM
Etter film blir det en samtale mellom musikkprofessor Daniel Nordgård (UiA), musiker Bendik Hofseth, og internasjonale musikkprofiler: Vicky Neuman (Interstellar Music Services, UK) og Evan Saxon (Abramorama, USA). Lytt til en rocka samtale i storsalen, eller kom og heng i baren etter film 🙂

Filmen vises i samarbeid med Daniel Nordgård, professor ved UIA (Institutt for rytmisk musikk) i forbindelse med Kristiansand Roundtable Conference som foregår 6. – 8. november (konferansen er kun for UiA, men filmen er åpen for alle). Peter Jenner, som var Pink Floyds manager og senere Syd Barrets manager, har vært med på å lage denne konferansen i Kristiansand! UiA arrangerer en samtale etter filmen med flere bekjente av Peter, som kan fortelle litt om han og Syd. Mer info kommer.

BAREN ER ÅPEN TIL KL. 24.00 DENNE KVELDEN