INTO THE WILD

Filosofisk, rebelsk, vakker og rystende roadmovie om en ung mann som rømmer fra foreldrene og samfunnet han lever i. Emile Hirsch i utrolig sterk hovedrolle.

Christopher McCandless (Emile Hirsch) kommer fra en velstående familie og går ut fra universitetet som toppstudent. Men han sliter i forhold til sine foreldre, forventningene de har til ham og de materialistiske verdiene deres. Han ødelegger stemningen når han takker nei til en fancy bil som de entusiastisk vil gi ham i gave. Alt skurrer, og i stedet for å begynne på en prestisjefylt karriere, velger han å gi alle pengene sine til veldedighet, kvitte seg med alt han eier og stikke av. Han legger ut på loffen med en sekk på ryggen, med villmarken i Alaska som mål, og møter mange nydelige mennesker på veien.

Filmen er mesterlig regissert av Sean Penn og bygger på en sann historie. Debatten går fremdeles om hvorvidt den virkelige McCandless var en helt eller ikke, men filmen står trygt på egne ben som en gripende beretning om å ta livet i egne hender. Emile Hirsch er dessuten uforglemmelig i hovedrollen, Pearl Jam-vokalist Eddie Vedder bidrar med noen av sine sterkeste sanger og filmen byr på naturbilder som tar pusten fra deg.

Inngang: 60,-
Åpent fra kl 17.30. Gratis kaffe og te.

FILMFAKTA
Regi: Sean Penn, USA 2007
Med: Emile Hirsch, Marcia Gay Harden, William Hurt
148 min. Engelsk tale, norsk tekst. Analog film.