LA LA LAND

La La Land følger den håpefulle skuespillerspiren Mia (Emma Stone), som til stadighet møter på festmusikeren Sebastian (Ryan Gosling), som drømmer om å åpne sin egen jazzklubb. Det er veldig langt mellom drøm og virkelighet for de to, og det er nettopp dette spillet mellom drøm og virkelighet som er filmens gjennomgangstema.

Det er sang, dans, latter og romantikk i denne gledessprederen av en film, som rett og slett ikke bryr seg så mye om realisme, og i stedet feirer selve musikalen, med alle sine farger og fantasier. Bare sjekk ut den fire minutter lange åpningsscenen. La La Land vant hele 6 Oscar, og er regissert av den unge Damian Chazelle som har slått seg opp i Hollywood både som produsent, manusforfatter og regissør. Mest kjent er han for denne filmen, men også den storslåtte First Man (2018), filmen om Neil Armstrongs måneferd, også med Ryan Gosling i hovedrollen.

Regissør Zhazelle tar stadig sjanser som kunne ha slått feil, men som fungerer fortreffelig, takket være god musikk og dyktig koreografi.
– NRK Filmpolitiet

STUDENTER – FRI ENTRÉ I ÅPNINGSUKA!