MOONLIGHT

BILLETTER | Åpent 17.30 | Film 18.00 | Kr. 70,-

OBS: På grunn av smittevern er det begrenset plass i salen og kasse uten kontanter (kun kortterminal). Vi oppfordrer til billettkjøp på nett, for de som kan det

I denne unike Oscarvinneren for beste film i 2017 følger vi Chiron Harris i tre ulike stadier av livet. Vi møter ham som barn, tenåring og voksen mann. Gjennom disse tre periodene i livet hans, får vi en intim skildring av vanskelighetene med å vokse opp som en svart homofil gutt i Miamis ghetto.

Historien som utfolder seg i Moonlight blir sjeldent portrettert i populærkulturen, og det er flott å se at en dyktig regissør som Barry Jenkins tar tak i dette. Regissørens sans for små detaljer er med på å forme livet og identiteten til Chiron. Filmen har et stort, sympatisk karaktergalleri som fort kunne endt opp som stereotyper i en svakere film, men i Barry Jenkins humanistiske manus og regi er det både dybde og varme.

Barry Jenkins’ game-changer about growing up black, gay and alienated in the Miami projects is both intimate and epic. It gets inside your head, makes you see the world with new eyes – and then it owns you.
– Rolling Stone

FILMFAKTA
Regi: Barry Jenkins, USA 2016.
Med: Trevante Rhodes, André Holland, Janelle Monae, Naomie Harris, Mahershala Ali.
111 min. Engelsk tale, norsk tekst. Format: Digital film.

IMDb: MOONLIGHT