NÅR KNOKLENE BLIR TIL GELÉ + Raga DJ

Vaktbua, Svart Belte Booking og Cinemateket håper du kommer på Raga-kveld! Vi gir deg Kristiansands-premiere på den nye dokumentaren om Raga Rockers Når Knoklene blir til gelé, og Trond Nicholas Perry spiller plater på Vaktbua!

Kveldens program:
19.00 Baren på Aladdin åpner
20.00 FILM m/ kort intro av Trond Nicholas Perry (Aladdin)
21.00 Raga-DJ på Vaktbua, Perry spiller plater!

NÅR KNOKLENE BLIR TIL GELÉ
Filmen tar deg med inn i hodet på rockepoeten Michael Krohn. Der har det ikke vært greit bestandig, og filmen viser hvordan han brukte musikken til å ta kontroll, etter en heftig oppvekst. Krohn har alltid skydd pressen, men her får du en åpen kar. Musikken har en stor plass i filmen og illustreres med animerte versjoner av hans egne tegninger.

FULL TANK
Vi åpner baren for borgerskapets sønner og døtra klokka 19 på Aladdin. Før filmen klokka 20 blir det en liten 5-minutters snakk av Raga-fan Trond Nicholas Perry. Og etter filmen blir det liv på VAKTBUA, for der er han igjen, som Raga-DJ (Vaktbua er ved porten til Odderøya, 3 min å gå). Gå ikke lenger, vi har det du trenger, Full tank, Uhu uhu.

TROND NICHOLAS PERRY er en helt vanlig mann som arbeider med performance, dokumentarfilm og collage. Han synes det ikke er noen fremtid i å klippe forstadsplenen. Enda en frustrert middelklassegutt som vil ofre seg på scenen.

FILMFAKTA
Regi: Tommy Gulliksen, Norge 2017.
Dokumentar med Michael Krohn.
49 min. Norsk tale. Format: Digital kinofilm.