NICK CAVE: ONE MORE TIME WITH FEELING – verdenspremiere

Eksklusiv verdenspremiere på filmen som lanserer Nick Cave & The Bad Seeds nye album! Premieren er på én dato over hele verden, så dette er en unik sjanse til å oppleve den i Kristiansand. Visning i storsalen på Aladdin med 10 meter lerret.

I denne eksperimentelle filmen kan du sniklytte til låter fra deres nye album «The Skeleton Tree», som slippes natt til 9. september. Platen har en intimitet og råhet som videreføres i filmens fotografiske stil. Den vil være filmet i både farger og sort-hvitt. Ideen er å skape en opplevelse som er både oppslukende og elegant, samtidig som det føles umiddelbart og historisk.

I motsetning til vanlige albumslipp vil ingen låter fra platen slippes i forkant. Denne visningen blir dermed første sjanse til å høre de nye sangene. Nick Cave’s forrige film 20,000 Days on Earth (2014) hadde også premiere på Cinemateket, og nå gleder vi oss til enda en sjelden musikkopplevelse.

www.nickcave.com

På denne visningen har vi ENKEL BAR fra kl 20.00. Det går fint å ta med seg drikke inn på film.

BILLETTER
Inngang: 60,- Cinemateket har ikke forhåndssalg, men billetter kan holdes av på mail, bare skriv fullt navn og antall billetter til post@krscinematek.kinsta.cloud. Det er nå stengt for reservasjoner, men det er fremdeles salg av 70 billetter i kassen før visningene: kl 17.30-18.00 før Pandora’s Box eller kl 20.30-21.00 før Nick Cave-filmen. Vi kan også ta inn noen folk på puter/gulvplass hvis det blir fullt i setene

https://www.youtube.com/watch?v=svru1jNLIK8

FILMFAKTA
Regi: Andrew Dominik, UK 2016.
Med: Nick Cave, Warren Ellis, Barry Adamson, Thomas Wydler m.fl.
Musikk: Nick Cave & The Bad Seeds.
1t 50m. Eng språk, utekstet. Digital kinofilm.