Nye filmer – Film på vei

WINTERSONG
Anne Marie Almedals
nye musikkvideo

2 små komedier af Ole Goethe:

DAGENS AVIS
En eldre herre har gjort flere forsøk på å sjarmere damen bak disken, men som ikke biter på og sier: «Unnskyld meg, jeg var jo innom tidligere». Hun ser søkende på han, «og da jeg kom hjem fant jeg ut det var to kopier». Han gir henne avisen. «Jeg ville bare gi den tilbake til deg, og beklager. Her er den». De får øyekontakt og verden står stille.

DE FARGERIKE UNIKKER (bildet)
En gråværsdag. I treningsgarderoben ser en kjekkas noe som fanger blikket «Wow, du har litt av noen fargerike unikker på deg», og ansiktet lyser opp. «Ja, jeg trenger noen farger med alt gråværet». Kjekkasen svarer «Så synd at ikke flere får se dem», før han fortsetter «fordi det får ihvertfall dem som gjør til å smile» idet han blunker. En skeiv flørt!

Espen Nomedal fortæller om sine 3 måneder i Sørafrika, hvor han veiledet amatører. Han viser også to av filmene, som blev lavet.

PRINCE ALBERT – «WHERE THE WATER FLOWS
En kortdokumentar om en 250 år gammel sørafrikansk landsby i semi-ørkenen. I dag brukes denne filmen av kommunen til å markedsføre stedet.
(09.57 min)

LETTER TO DAD
den første workshop kortfilmen laget av en gruppe sørafrikansk ungdom. En ung mann finner ut postadressen til faren sin – som han aldri har hatt kontakt med før nå. Basert på en personlig historie.
(05.14 min)

Christian Wulffs dokumentar
I HODET PÅ EN NORSEMAN
som handler om det som kalles verdens tøffeste triatlonkonkurranse. Christian har forsøkt at ut hvorfor folk liker å utsette seg for så mye smerte og vanskeligheter. I stedet for å spørre deltakerne, så ble Christian selv med, og stiller spørsmålene til seg selv underveis. Konkurransen varer i 14 timer. Filmen varer i 53 minutter.

Og endelig demonstrerer Aage Henriksen sin nye KAMERAHELIKOPTER.

Christian Wulffs film afslutter programmet og vi regner med at starte den klokken 20.

Facebook-event: Nye filmer – film på vej