ONLY LOVERS LEFT ALIVE – ekstravisning!

Uforglemmelig, styggvakker vampyrfilm, med Tilda Swinton og Tom Hiddleston i kongeroller. Poetisk, intelligent «crypt-vampire love story» uten skrekk og gru. Dette er Jarmush sin nyeste film, som ikke kommer på norske kinoer.

Filmen gikk for full sal på Aladdin i mars. Nå kjører vi ektravisning i forbindelse med FIILMFEST UNG. Anbefales inderlig! OBS: Billetter selges på Fønix Kino nå – pga. festivalen! Vær tidlig ute for å sikre deg plass. Visningen er på Aladdin.

Dette er ikke en skrekkfilm, men vi møter et romantisk vampyrkjærestepar som ikke kan leve uten hverandre og jevnlige doser av berusende blod. Han er en engstelig undergrunnsmusiker som er bekymret for verdens utvikling. Hun er mer stabil, men har en vampyrsøster som er ute av kontroll. Fantastisk ny film som ikke kommer på norske kinoer, med fet musikk og en uforglemmelig styggvakker stemning.

Jim Jarmush står for både manus og regi, og har beskrevet filmen som en “crypto-vampire love story.” Filmen er spesialimportert fra utlandet, og dette er din sjanse til å se den på stort lerret!

[youtube_sc url= https://www.youtube.com/watch?v=ycOKvWrwYFo&w=500]

FILMINFO
Storbritania / Tyskland 2013.
Regi og manus: Jim Jarmush
Med: Tom Hiddleston, Tilda Swinton, Mia Wasikowska, John Hurt. 122 min. Eng språk, svensk tekst. Format: DCP (digital kinofilm)
IMDb: ONLY LOVERS LEFT ALIVE
Facebook-event