OSS TO

BILLETTER | Åpent 17.30 | Film 18.00 | Kr. 70,-

OBS: På grunn av smittevern er det begrenset plass i salen og kasse uten kontanter (kun kortterminal). Vi oppfordrer til billettkjøp på nett, for de som kan det

Nina har alltid levd alene. Hennes gode nabo Madeleine har barn og barnebarn, og mannen har gått bort. Hun kan endelig leve livet sitt til fulle, men bare nesten. Hun har enda ikke fortalt sine nærmeste at hun er forelsket i naboen Nina.

En vakker film om hemmelig kjærlighet. I rollene møter vi to av Europas fremste skuespillere. Tyske Barbara Sukowa (fra flere Fassbinder og Schlöndorff-filmer) og Martine Chevallier, en av Frankrikes store scenekunstnere. Det gnistrer av skuespillet dem imellom.

Vi inviterer til en rørende filmopplevelse i samarbeid med Emil Otto Syvertsen og Regnbuenettverket Agder. Visningen er en del av arrangementsuka En by for alle.

Regnbuenettverket arrangerer også et seminar tidligere på dagen (kl. 13.00 på Aladdin), knyttet til noe av tematikken i filmen: Hvor skeiv er retten? Foredrag v. advokat Halvor Frihagen. 

FILMFAKTA
Regi: Filippo Meneghetti, Frankrike 2019
Med: Barbara Sukowa, Martine Chevallier, Léa Drucker
99 min. Fransk tale, norsk tekst. Format: Digital kinofilm.

IMDb: OSS TO