OUR HOSPITALITY

Kjøp billett

Willie har vokst opp i New York uten noen bånd til slekten i Kentucky. Men da han mottar et brev om at han har arvet farens gods i hjembygda, hopper han på første og beste tog. På toget møter han den sjarmerende Virginia Canfield. Det de to ikke vet, er at det er en feide mellom slektene deres og at familien Canfield hater familien McKay over alt på jord. De har egentlig sverget på å skyte dem alle sammen, selv om ingen helt husker hvorfor feiden startet.

Filmen har 100 års jubileum i år, og den omtales som Buster Keatons første komiske mesterverk. Komedien er inspirert av den virkelige feiden mellom familiene Hatfield og McCoy. Akkurat som i Generalen (1926), lar Keaton seg inspirere til drama, spenning, action, romantikk og komikk basert på virkelige hendelser.

Dette er en solid gammel traver av en actionkomedie, med en tullete og sjarmfull historie. Tre generasjoner Keaton er med her, både den eldre Joseph Keaton og sønnen Buster Keaton Jr. har sine roller. Our Hospitality er kanskje ikke den mest kjente tittelen, men regnes som en av Buster Keatons beste.