ITALIENSK AFTEN / MAT / POSTMANNEN + FREDAGSÅPEN BAR

Vi inviterer til italiensk helaften med film og mat, i hyggelig samarbeid med restaurant La Famiglia! Det blir ikke utekino, men alle som har billett til Postmannen får spesialtilbud på både mat og drikke – hele dagen.

PROGRAM
Kl. 15.00 – 20.00   LA FAMIGLIA gir oss 20% på all mat og drikke!
Kl. 19.00 – 20.00   Baren åpner på Cinemateket, med italiensk stemning.
Kl. 20.00 – 21.55   FILM: POSTMANNEN (1994) vises på Cinemateket
Kl. 22.00 – 01.00   FREDAGSÅPEN BAR med retrostemning! Alle velkommen, også de uten filmbillett.

LA FAMIGLIA
Restauranten har en nydelig italiensk meny med pasta, pizza og andre klassiske italienske retter. Deres pizza ble kåret til byens beste for noen år siden. Vi anbefaler å booke bord raskt, for her kan det bli stappfullt gjennom dagen og kvelden. Booking her: www.lafa.no. (Vis filmbilletten når du kommer i restauranten, så får du rabatt. Du trenger ikke vise billett for å booke bord).

BILLETTER
Filmbilletter kan kjøpes på Tikkio her: POSTMANNEN
Filmbilletter selges også i kassen før visningene på tirsdag / torsdag (kl. 17.30 – 18.00, eller i baren etter filmene)
Når baren åpner kl. 19.00 fredag 31. mai, vil Tikkio bli stengt, og billetter kan kjøpes i kassa den siste timen før film (frem til kl. 20.00).
OBS: Filmbillett gir ikke automatisk inngang på restauranten, det kan bli fullt! Så dere må booke bord hvis dere vil være sikre på plass 🙂

FILMEN
Opplev Postmannen på analog filmrull, som i gamle dager!!
Denne feelgood-filmen ble en enorm suksess på kino, og fikk hele fem Oscar-nominasjoner. Den er basert på den sanne historien om et sjenert postbud (Massimo Troisi) som blir venn med den berømte chilenske poeten Pablo Neruda (Philippe Noiret). Poeten får store mengder brev fra kvinnelige lesere, og gjennom vennskapet med ham lærer postmannen hvordan han kan vinne hjertet til den skjønne Beatrice (Maria Grazia Cucinotta) som jobber på den lokale kaféen. Samtidig får han øynene opp for poesien i den lille landsbyen der de bor.

BAREN
Vi håper dere kommer med mette mager når baren åpner kl. 19.00! Det blir italiensk stemning på Cinemateket, i en time før filmen. Etter filmen blir det fredagsåpen bar med retrostemning – til kl. 01.00!! Kom innom, med eller uten filmbillett 🙂

ADRESSER
Maten serveres på restaurant Famiglia i Vestre Strandgate 22 kl. 15.00 – 20.00
Filmen vises på Cinemateket (Aladdin) i Kongensgate 6 – kl. 20.00

SPØRSMÅL?
Send gjerne en mail: post@krscinematek.no (til Janne Molberg på Cinemateket)