Avlyst! ROLLING STONES FILM SPESIAL + Platemesse

BILLETTER | Åpent fra 11.00 | Platemesse 11.00 (gratis) | Film fra 18.00 | BAR på visningen | Kr. 70 for filmene

Gjør deg klar for en sjelden kinoopplevelse, vi har fått tak i BEGGE disse Stones-filmene!

Kl. 18.00 – THE ROLLING STONES ROCK AND ROLL CIRCUS (1996) – 65 min
Kl. 19.30 – ROLLING STONE: LIFE AND DEATH OF BRIAN JONES (2019) – 96 min

Mellom visningene blir det BAR og chill stemning.

Kristiansand Platemesse arrangeres samme dag, samme sted, kl. 11-16. Her finner du et hav av vinyl til salgs, og baren holder åpent hele dagen frem til film. Her er eventen: Kristiansand Platemesse

Mer om filmene:

ROLLING STONES ROCK AND ROLL CIRCUS
(Regi: Michael Lindsay-Hogg, UK 1996)
Enestående konsertfilm som ble laget på initiativ fra The Rolling Stones i 1968. I tillegg til bandet selv møter vi artister som The Who, Marianne Faithfull, Jethro Tull og The Dirty Mac (John Lennon, Keith Richards, Eric Clapton, Mitch Mitchell) og Yoko Ono m.fl. Opptakene ble gjort på to dager i 1968, men filmen ble ikke utgitt før i 1996, da på VHS. Den kom på DVD i 2004, og nå er den altså endelig klar for kino! Dette var Brian Jones siste opptreden med Stones før han døde, og det eneste opptaket som finnes av Tony Iommi (Black Sabbath) som medlem av Jethro Tull. Regissør Michael Lindsay-Hogg ble bedt om å lage en times TV show, og det var hans idé å trekke inn sirkusartister i konsertene.

ROLLING STONE: THE LIFE AND DEATH OF BRIAN JONES
(Regi: Danny Garcia, UK / Spania 2019)
Helt ny dokumentar om grunnleggeren av The Rolling Stones, Brian Jones, som levde hardt og døde tidlig. Da Londons rockescene sank ned i det syrefylte året 1967, gjorde Brian Jones også det. Filmen dykker nærmere ned i de kontroversielle detaljene rundt dødsfallet og Jones’ liv. Regien er ved Danny Garcia (The Rise and Fall of The Clash / Looking for Johnny / Sad Vacation / STIV).

TRAILERE