SMALL TALK / EN DRØM TIL HAVS – ønskerepriser

Ny sjanse til å få med seg disse! Ønskereprise på to utrolig vittige kortfilmer laget av Even Hafnor & Lisa Brooke Hansen og Erik Pirolt & Trond N. Perry.

SMALL TALK (22 min) kl 18.00
Velkommen hjem til familien Dvergsnes. Her er det mange ubehageligheter som feies under teppet. Small talk er en komedie om en sørlandsfamilie som sliter med å håndtere en vanskelig situasjon som har dukket opp i familien. Vi følger familien gjennom tre hendelser som fant sted høsten og vinteren 2014. Regissørene bak Small Talk er Even Hafnor og Lisa Brooke Hansen fra Kristiansand. Filmen  vant prisen for beste norske kortfilm (Gullstolen) under årets Kortfilmfestival i Grimstad, i konkurranse med de beste nye kortfilmene fra hele Norge.

EN DRØM TIL HAVS (65 min) kl 18.30
Dette er historien om kunstnerne Erik Pirolt, Trond Nicholas Perry og Stian Pollestad og det ville båtprosjektet KYS. Uten greie på båtbygging konstruerer de en katamaran av søppel og fantasi, og med den skal de ut på havet. Opprinnelig vil guttene reise til midten av Bermudatriangelet og bli rykket opp i kosmos, men etterhvert som den merkelige båten vokser frem bestemmer de seg for å kapre en av verdens største kunstutstillinger, nemlig Sculpturprojecte Münster. De finner opp en arbeidsteknikk basert på en naiv filosofi som de kaller nødvendighetsestetikk. I en blanding av modernisme, søppel og sexfiksering, vokser katamaranen KYS frem. Når båten er ferdig, legger de ut på åpent hav i retning den store kunst-utstillingen som ikke venter dem.

FILMFAKTA:

SMALL TALK
Regi: Even Hafnor og Lisa Brooke Hansen, Norge 2015
22 min. Norsk tale. Digital kinofilm.
EN DRØM TIL HAVS
Regi: Trond Nicholas Perry, Erik Pirolt, Norge 2014
Med: Erik Pirolt, Trond Nicholas Perry, Stian Pollestad
Dokumentar. 65 min. Norsk tale. Digital kinofilm.