SORT KATT, HVIT KATT // BALKANFEST m. DJ DOBRANOTCH – FÅ BILLETTER

Overraskende stor interesse for BALKANFEST på en onsdag!! Det er både gøy og leit å melde at Tikkio- billettene er allerede er solgt (70 plasser) til denne eventen. Det hadde vi virkelig ikke ventet på en onsdag i mai!!! Det er fremdeles håp for billetter, men litt vanskelig å forutsi. Vi selger noen få ekstrabilletter i kassen, og det kan også bli noen uavhentede billetter eller puteplasser i salen (på filmen 18.00). Alle med filmbillett kommer inn på DJ/fest kl. 20.00. Det blir trolig plass til flere, spesielt hvis noen i publkum bare skal se film. Gratis på DJ/fest altså, men begrenset plass. Vi har ikke gjort dette før, og håper vi får plass til dere som vil inn.

Kom gjerne på døra kl. 17.30 når vi åpner, og skriv dere på liste for eventuelle billetter – vi vet mer kl. 18.00!!

SORT KATT, HVIT KATT kl. 18.00
En fest av en komedie, og trolig Kusturicas mest underholdende film, full av sirkus, men også mye kjærlighet og stor humanisme. Og etter filmen blir det bakgårdsstemning i foajéen med DJ og balkanrytmer! Inngang kr. 70,- / Gratis etterpå

Sort katt, hvit katt er en ellevill, overdådig, romantisk, burlesk og varm beskrivelse av et fattig og kriminelt, men veldig frodig sigøynermiljø ved bredden av Donau øst i Serbia mot grensa til Bulgaria. Plottet er også ganske vilt. Småskurken Matko ønsker å stjele en toglast med bensin. Til dette får han hjelp av gangsterbossen Pitić som også er et mektig familieoverhode. Men så kommer den rike, skyteglade partyløven Dadan i veien. Og uten å røpe for mye har historien romantiske øyeblikk og munner ut i en gedigen bryllupsfest, hvor bruden forelsker seg – men ikke i brudgommen.

BALKANFEST // DJ DOBRANOTCH kl. 20.00
Det blir balkanbeats og kalas etter filmen!! Dette var en knall idé fra en noen i publikum, og nå tar vi den helt ut 🙂 Vi har booket DJ Dobranotch som gir oss balkanmusikk av ypperste sort. Han pynter også baren, som får bakgårdsstemning med dunkle lamper, tørkesnorer og fargerik pynt. Skjenkekontoret har gitt oss tommel opp for å servere raki i baren denne kvelden. På en helt vanlig onsdag! Kom og dans, eller pop innom. Åpent til 24.00.

VELKOMMEN!