SORT KATT, HVIT KATT // BALKANFEST m. DJ DOBRANOTCH

Kjøp billett

En fest av en komedie, og trolig Kusturicas mest underholdende film, full av sirkus, men også mye kjærlighet og stor humanisme. Og etter filmen blir det bakgårdsstemning i foajéen med DJ og balkanrytmer! Inngang kr. 70,- / Gratis etterpå

Sort katt, hvit katt er en ellevill, overdådig, romantisk, burlesk og varm beskrivelse av et fattig og kriminelt, men veldig frodig sigøynermiljø ved bredden av Donau øst i Serbia mot grensa til Bulgaria. Plottet er også ganske vilt. Småskurken Matko ønsker å stjele en toglast med bensin. Til dette får han hjelp av gangsterbossen Pitić som også er et mektig familieoverhode. Men så kommer den rike, skyteglade partyløven Dadan i veien. Og uten å røpe for mye har historien romantiske øyeblikk og munner ut i en gedigen bryllupsfest, hvor bruden forelsker seg – men ikke i brudgommen.

BALKANFEST // DJ DOBRANOTCH
Det blir balkanbeats og kalas etter filmen!! Dette var en knall idé fra en noen i publikum, og nå tar vi den helt ut 🙂 Vi har booket DJ Dobranotch som gir oss balkanmusikk av ypperste sort. Han pynter også baren, som får bakgårdsstemning med dunkle lamper, tørkesnorer og fargerik pynt. Skjenkekontoret har gitt oss tommel opp for å servere raki i baren denne kvelden. På en helt vanlig onsdag! Kom og dans, eller popp innom. Åpent til 24.00.

VELKOMMEN!