NYTT PROGRAM!

Alt er klart for en ny filmhøst, og vi gleder oss max! Her kan du bla i det nye programheftet: PROGRAM høst 2023 🙂 Billetter for september/oktober er lagt ut på nettsiden. Trailere kommer straks på alle eventer. Billetter til november/desember kommer i neste uke. Mye snadder i høst, håper dere kommer på film!!

NOEN ORD FRA DAGLIG LEDER
Rekordvåren 2023 var en fin overraskelse. Det ble den best besøkte våren noen gang på Cinemateket her i Kristiansand. Stas med alle som kommer!!

I høst blir det kalas for byens gamle kino og vårt kjære tilholdssted, Aladdin, som fyller 40 år. Vi skal også løfte fram kjente og ukjente stjerner som Evan Mc Gregor, Zazie Beetz, Milos Forman, Mia Hansen-Løve, Danny Boyle, Pawel Pawlikowski, Michelle Yeoh og enda flere, som får litt ekstra omtale i programmet. Tiril Valeur leser fra Tove Jansson, Klubb Kosmos kommer, Tangoklubben kommer, og sammen med UiA gir vi deg den nye dokumentaren om Syd Barett og Pink Floyd. Lege Steinar R. Berge kommer til oss for å snakke om vonde hendelser i Libanon. Det blir spennende visninger sammen med Sørnorsk Filmsenter, Forfattersentrum, de store kunstinstitusjonene i byen, Kilden og UiA. Stor takk til alle ansatte og frivillige, som gjør en kanon innsats for Cinemateket.

Mvh Janne Molberg, daglig leder, Cinemateket i Kristiansand