VELKOMMEN TIL NY FILMHØST!

Hei igjen! Da var det klart for programslipp, og vi håper dere liker det!!! Dere finner programmet på nettsiden nå, eller dere kan se på programheftet som PDF HER. Vi minner om to tingdenne høsten: BILLETTER KUN PÅ NETTET (vi har ikke kasse pga korona) og det blir BEGRENSET PLASS i salene (1/3 korona kapasitet) – så det er lurt å være tidlig ute med billettene.

Til info – om høsten 2020:
Programmet er like stort som før, men det blir noen praktiske endringer. Vårt lille hus kan rett og slett ikke risikere å bli stengt, så vi håper publikum er med på notene. Masse UiA-studenter og andre leietakere blir berørt hvis covid sniker seg inn, så vi kjører smittevern de lux, med disse tiltakene:
– God avstand i salene, 2 seter mellom alle
– Billetter selges ikke i kassen, kun på nettet
– Ingen servering foreløpig
– Lokalet rengjøres før og etter film + Antibac

Men god stemning skal det bli! Og ta gjerne med kaffe på termos 😉 Siden vi dessverre ikke kan ha gratis kaffe eller bar denne høsten oppfordres alle til å ta med drikke og alt dere behøver. Medbragt mat kan spises i foajéen, hvis man holder god avstand.

Avlyste «korona-filmer»
Vårsemesteret fikk jo en brå slutt i mars, og noen av de avlyste filmtitlene vil “gå igjen” nå i høst og flere kommer utover i 2021. Sammen med mange nye titler, selvfølgelig.

Nye ansatte
Cinemateket har forresten fått utvidet stab, og det blir nye fjes å se på visningene. Stas! Julie Pichard og John Christian Gulliksen har begynt i administrasjonen, i tillegg til Knut Jagels og Janne Molberg. 

Nettside og Facebook blir oppdatert øyeblikkelig!
Med billett-linker, trailere og annen info.

INFO:
Nettside: www.krscinematek.no
Programhefte: Høsten 2020
Følg oss: Facebook