DIE HARD I NEW YORK

BILLETTER | Åpent 17.30 | Film 18.00 | Kr. 70,-

OBS: På grunn av smittevern er det god avstand i salen og begrenset antall billetter. Vi har kasse, men oppfordrer til billettkjøp på nettet, under pandemien.

Simon Gruber (Jeremy Irons) er bror av Hans Gruber, terroristen som John McClane (Bruce Willis) nedkjempet i den første Die Hard filmen. Simon har nå ankommet New York for å ta hevn, men anser det som en stor fordel å kombinere hevnen med et stort tyveri fra en av New Yorks banker. Han planter både ekte og uekte bomber over hele storbyen, og tvinger McClaine og hans motvillige partner (Samuel L. Jackson) ut i et brutalt og livsfarlig spill.

Die Hard i New York er den tredje Die Hard filmen. Sammenlignet med de tidligere filmene har denne mer dialog og en sterkere karakterutvikling. Men like fullt er dette så klart en actionfilm, med stor A. Regissør John McTiernan er nok mest kjent for sine Die Hard filmer, men fikk også stor suksess med Predator (1987) og Jakten på Rød Oktober (1990.)

Regissøren fra originalfilmen er tilbake, og det merkes. Die Hard 3 er en velsmurt actionkomedie som treffer der den skal. – Filmbyen.no

Samuel L. Jackson ensures that Bruce Willis’ third stint at the ragged detective John McClaine is a triumphant one. – New York Daily News

FILMFAKTA
Regi: John McTiernan, USA 1995.
Med: Bruce Willis, Samuel L. Jackson, Jeremy Irons, Graham Green.
131 min. Engelsk tale, norsk tekst. Format: Analog film.
IMDb: DIE HARD I NEW YORK

BILLETTER
Link til billetter finner du øverst i filmomtalen.
(Hvis du har problemer med å kjøpe billetter på nett, her er en enkel oppskrift.)