FILM PÅ VEI

FILM PÅ VEI
Smakebiter på ny lokal film – klipp og samtaler med filmskaper. FRI ENTRÉ! Denne tirsdagen viser vi en ny dokumentar av Elisabeth Lindland produsert av Media Service samt smaksprøver på noen av Media Service’s andre produksjoner – ferdige, nesten ferdige og på vei.

FOTSPOR (Regi: E. Lindland, 2013)
Denne dokumentaren handler om teater som treningsarena for livet. Prosjektet er inspirert av ”Streetwise Opera” i Storbritannia, hvor man laget operaoppsetninger med uteliggere i rollene, og er unikt i norsk sammenheng.

Teaterprosjektet er et samarbeid mellom Kilden Teater- og Konserthus og Kirkens Bymisjon i Kristiansand, og setter en ny standard for hva kultur kan bety i samfunnet. Hvis mennesker blir invitert til å være med på å skape, ikke bare konsumere kunsten. Teaterprosjektet er et av flere banebrytende prosjekt under paraplyen ”Kilden Dialog”, hvor profesjonelle sangere, dansere, musikere og skuespillere leder ulike grupper i samfunnet gjennom kreative prosesser. Som skal ende opp i en scenisk / musikalsk produksjon.

Vi ønsker å vise sprengkraften i disse kunstneriske prosessene. At det kan endre menneskers liv.

SMAKSPRØVER
Det blir også vist klipp fra den historiske dokumentarfilmen «SLAGET I LYNGØR», fra kunstdokumentaren «BROEN TIL TOSCANA» og en pilot på filmen om krigsfotografen «JOHN DORED». Til slutt blir det info om sørlandets nye TV-kanal. I neste uke starter TV-AGDER med sendinger i både Aust og Vest-Agder, 55 000 hustander kan ta inn kanalen. Dette kan bli en spennende mulighet for bransjen til å få vist sine filmer!