INVISIBLE LIFE – ny film!

BILLETTER | Åpent 17.30 | Film 18.00 | Kr. 70,-

OBS: På grunn av smittevern er det begrenset plass i salen og kasse uten kontanter (kun kortterminal). Vi oppfordrer til billettkjøp på nett, for de som kan det

Handlingen starter i Rio de Janeiro på 1950-tallet og spenner over mange år. Vi følger livet til de to søstrene Guida og Euridice, som kommer fra en streng og konservativ familie. Allerede i filmens første scene kommer de fra hverandre i skogen under en voldsom storm. Det blir starten på en tragedie, som rammer to unge kvinner som har en dyp fortrolighet og kjærlighet til hverandre.

Euridice er yndig og talentfull og drømmer om å studere klassisk piano i Wien. Men det er hennes utadvendte og seksuelt frigjorte søster Guida som først kommer seg til Europa når hun stikker av med en gresk seiler. Lykken blir kort, og tilbake i Brasil med et barn å forsørge lures Guida av sin far til å tro at Euridice har flyttet fra byen. Mens Guida og sønnen tas hånd om av den eks-prostituerte Filomena, lever søstrene uvitende om den andres liv.

Karim Aïnouz (f. 1966) er filmskaper, manusforfatter og kunstner, født i Brasil, med en far fra Algerie. Flere av hans tidligere filmer er vist på store festivaler som Cannes, Venezia og Berlin. Han har også samarbeidet med den dansk-islandske kunstneren Olafur Eliasson (Domingo, 2014), og med Wim Wenders på prosjektet Cathedrals of Culture (2014).

FILMFAKTA
Regi Karim Aïnouz, Brasil 2019
Med Julia Stockler, Carol Duarte, Flávia Gusmão
97 min portugisisk tale, norsk tekst Format : Digital film

IMDb: INVISIBLE LIFE