UTSOLGT! UTEKINO: CINEMA PARADISO – MED ITALIENSK MAT FØRST

Restaurant La Famiglia og Cinemateket inviterer til et godt måltid på dagen/kvelden 19. mai, og så vises Oscar-vinneren Cinema Paradiso (1988) som nattfilm på terrassen. Det blir telt, et par varmelamper, utsikt til parken og ekte italiensk stemning! TA MED GODT MED TØY uansett, siden det er utendørs, vi har ikke prøvd dette før og vet ikke hvor varmt/kaldt det blir.

Kjøkkenet er åpent kl. 12:00 – 22.00.
Filmstart ca. kl. 22:00 eller 22.30 (pga. lysforholdene).
Under filmen er det kun 8 småbord, så maten bør spises innen kl. 22.00.
Baren er åpen hele kvelden.

Den nydelige filmen Cinema Paradiso tar oss med til en landsby på Sicilia, hvor den lille sjarmøren Toto oppsøker kinomaskinisten Alfredo. De blir gode venner, og han får lov å være med på maskinrommet under filmvisninger (og når dristige kyss skal klippes bort). Totos møte med kinoen utvikles til en livslang kjærlighet. Vi ser ham også som ung mann og filmskaper – forelsket i vakre, uoppnåelige Elena. En dag vender han tilbake til sin hjemby, og minnene fra kinoen strømmer på. Filmen ble enormt populær, og byr på både lun humor, nostalgi, dramatikk og romantikk.

Inngang: Kr. 300,- [Billetter her]
Billetten = en valgfri pizza/pastarett i løpet av dagen/kvelden + nattkino.
Sted: La Famiglia, Vestre Strandgate 22, terrassen ved Børsparken.
OBS: Begrenset plass (38 personer).
Her er menyen: LA FAMIGLIA
Format: Digital filmvisning.

PS: Utekinoen er et spontant samarbeid mellom La Famiglia og Cinemateket, og står derfor ikke i Cinematekets programhefte.