VINYL + LOU REED’S BERLIN + NICO ICON

Kristiansand Platemesse og Cinemateket byr på et hav av vinyl og TO fete filmer!

PLATEMESSE kl. 11.00-15.00: Blå sal fylles opp med plater i alle sjangere og formater, med hovedvekt på vinyl. Gratis inngang.

BAR kl. 11.00 – 24.00: Det blir rock på anlegget og god stemning i baren på Aladdin! Hele dagen.

LOU REEDS BERLIN kl. 18.00
[Inngang: 70,-]
1 t 25 min. Regi: Regi: Julian Schnabel, England/USA 2007
Legendarisk konsertfilm på stort lerret! Det er klart for live-versjonen av plata Berlin (1973), som Lou Reed spilte inn sammen med en strålende gjeng musikere i 2006, i løpet av 5 netter på St Ann’s Warehouse Brooklyn. Storheter som Steve Hunter, Emmanuelle Seigner og Antony Hegarty var med på laget. Dette ble også fanget på film av den anerkjente filmskaperen Julian Schnabel (Basquiat, 1996). En av tidenes musikkfilmer får du her, i kinoformat, på analog film. Garantert frysninger. (OBS: billettsalg på nett frem til 11.00 samme dag, da begynner billettsalg i baren)

NICO ICON kl. 20.00
[Gratis visning!!]
1 t 12 min. Regi: Susanne Ofteringer, Tyskland 1995.
Et fascinerende portrett av rebellen Christa Päffgen, bedre kjent som Nico – artisten, modellen og skuespilleren som bl.a. sang med Lou Reed og bandet Velvet Underground. Hun var skjønnheten som hatet sitt eget utseende og elsket sitt forfall, og som klarte å få sin egen sønn hektet på heroin. Ingen som møtte henne – Andy Warhol, Lou Reed og Alain Delon blant dem – unngikk å bli merket av det.

TRAILERE