LOU REED’S BERLIN

Kjøp billett

Vi rigger oss til med en legendarisk konsertfilm på stort lerret. Det er klart for live-versjonen av plata Berlin (1973), som Lou Reed spilte inn sammen med en strålende gjeng musikere i 2006, i løpet av 5 netter på St Ann’s Warehouse Brooklyn. Storheter som Steve Hunter, Emmanuelle Seigner og Antony Hegarty var med på laget. Dette ble også fanget på film av den anerkjente filmskaperen Julian Schnabel (Basquiat, 1996). En av tidenes musikkfilmer får du her, i kinoformat, på analog film. Garantert frysninger.

PLATEMESSE: kl. 11-15: Blå sal fylles opp med plater i alle sjangere og formater, med hovedvekt på vinyl. Her finnes alt fra rådyre samleobjekter til rimelige varp. Kom og treff likesinnede og mange hyggelige selgere. Gratis inngang.

BAR OG DENSLAGS: kl. 11 – 22: Det blir bar, taffel og god stemning i foajéen på Aladdin hele dagen. Drikke kan selvsagt tas med inn på konsert, det vil si Lou Reed-konserten på stort lerret kl. 18.00. Baren er åpen under platemessa og filmen. Billettsalg til filmen i baren.