NAWALS HEMMELIGHET

BILLETTER | Åpent 17.30 | Film 18.00 | Kr. 70,-

OBS: På grunn av smittevern er det begrenset plass i salen og kasse uten kontanter (kun kortterminal). Vi oppfordrer til billettkjøp på nett, for de som kan det

Regissør Denis Villeneuve, kjent for bl.a, Blade Runner 2049 og aktuell med nyinnspillingen av Dune tar oss her med inn i et spennende, dramatisk og hjerteskjærende familiedrama.

Etter at moren Nawal dør, møtes Jeanne og tvillingbroren Simon. Nawal etterlater seg et spesielt testament til barna sine, hvor de får vite at de har en ukjent far og en bror i Midtøsten. Morens siste vilje er at de skal finne dem og levere to brev. I utgangspunktet kan det virke som en umulig oppgave, men det finnes gode grunner til hvorfor Nawal ville ha sine barn til å gå i hennes egne fotspor. Vi får oppleve deres jakt på fortiden, samtidig som vi får fortalt Nawals sterke historie fra hennes unge år.

Filmen ble første gang vist i Norge under Tromsø internasjonale filmfestival 2011. Nawals hemmelighet ble også nominert til Oscar samme år, i kategorien beste fremmedspråklige film.

Denis Villeneuve is a director who knows how to deal with complex issues sensitively.
– Sight And Sound

Jeg ble grepet av imponerende skuespillere i en sterk historie, svært godt regissert av Denis Villeneuve. Denne hemmeligheten er det så absolutt verdt å finne svaret på!
– Birger Vestmo, NRK

FILMFAKTA
Regi: Denis Villeneuve, Canada 2010. Orig: Incendies
Med: Lubna Azabal, Mélissa Désormeaux-Poulin, Maxim Gaudette
125 min. Fransk/eng/arabisk tale, norsk tekst. Format: Digital film.

IMDb: NAWALS HEMMELIGHET