FILMFEST UNG 2014

Programmet til Filmfest UNG 2014 er sluppet! Filmfesten arrangeres av Kristiansand Kino 6. – 10. mai, i samarbeid med Cinemateket. Medlemmer av Cinemateket får alle filmer til en 50-lapp. Se masse nye filmer du ikke får sett ellers! Kvalitetsfilmer fra mange deler av verden, håndplukket fra diverse festivaler.

I tillegg får du to ønskerepriser fra Cinematekets vårprogram! Den fantastiske, styggvakre vampyrfilmen ONLY LOVERS LEFT ALIVE (2013) med Tilda Swinton, og den utrolige streetart-dokumentaren EXIT THROUGH THE GIFT SHOP (2010) av verdens største gatekunstner Banksy. To sykt bra filmer som ikke vises på norske kinoer!

HELE PROGRAMMET kan du bla i her – og følg gjerne filmfesten på Facebook!

Filmfest UNG er for unge voksne og andre filminteresserte i Kristiansand. Dette var opprinnelig et ungdomsprogram under Barnefilmfestivalen, men er nå skilt ut som en egen liten minifestival – og her er det forbudt for barn 😉

OBS: Billettsalget er på Fønix, ta med medlemskort!

Den populære kortfilmkonkurransen FILM I SØR arrangeres av Cinemateket og Filmverkstedet på Samsen, som en del av Filmfest UNG. Her er det FRI ENTRÉ for alle! Denne happeningen skjer 10. mai i den store salen på Aladdin, og frist for påmelding av kortfilmer er 30. april. Mer info.